Er en softgun eller en luftpistol det rette valg for mig?

Er du på udkig efter en ny form for pistol, men ved du ikke helt, om du skal vælge en softgun eller en luftpistol? Der er skam forskel på disse to typer af pistoler, hvilket er godt for dig at vide, så du kan træffe det helt rigtige valg for dig. Hvis du gerne vil lære mere om disse to typer pistoler, så skal du læse med videre her.

En softgun skyder med plastik

Hvis du leder efter en pistol, der skyder med plastik, så skal du købe en softgun. Selvom at softguns skyder med plastik, så ligner de rent faktisk et ægte skydevåben. Dette er en ud af flere grunde, når det kommer til, hvorfor softguns er blevet så populære. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke kan have en softgun med dig rundt, når du er ude i offentligheden.

Du kan vælge mellem flere forskellige softguns, så du kan finde den helt rigtige for dig. Du kan også spørge en forhandler til råds, hvis du er i tvivl om, hvilken du skal vælge. Du kan blandt andet tage et kig nærmere på en AK 47.

Luftpistoler affyrer projektiler 

En anden mulighed er en luftpistol. En luftpistol bruges som regel i et skydetelt eller på en skydebane. Disse pistoler affyrer projektiler ved brug af sammenpresset luft, hvorfor det også er derfor, at de bliver kaldt for luftpistoler. En luftpistol kan bruges både på hobbyplan samt professionelt, hvilket er et plus.