Postnord pakkeboks app

Sådan henter du pakker i Pakkeboks og Nærboks.

Skal du hente en pakke i Nærboksen, skal du bruge PostNord appen. Du forbinder din telefon til boksen via Bluetooth. Skal en anden hente pakken for dig, …

PostNord – Apps i Google Play

Det er nemt at holde styr på dine pakker med PostNord-appen. Opret en konto i appen, og få dine pakker tilføjet automatisk – og meget mere:

Med appen kan du tracke pakker sendt med PostNord.

Nærboks – Apps i Google Play

Nærboks appen giver dig adgang til den Nærboks, din pakke leveres i. Med appen får du et simpelt overblik over dine leverede pakker, …

Pakker tæt på dig

Har du spørgsmål om Nærboks? Find svar her!

Nærboks – Har du spørgsmål om Nærboks? Find svar her!

Man kan altid bruge Nærboks-appen til at åbne Nærboks pakkebokse. Modtager du en pakke fra PostNord, kan du også bruge deres egen app.

Find svar på de oftest stillede spørgsmål angående Nærboks – Danmark’s største og tætteste netværk af pakkebokse til levering af pakker.

Sådan bruger du Nærboks app til at hente din pakke

Nærboks – Sådan bruger du Nærboks app til at hente din pakke

Brug Nærboks app og hent din pakke! Så snart kureren har leveret en pakke i en Nærboks, får modtageren besked om, at pakken kan hentes.

PostNord i App Store

Download PostNord til din iPhone, iPad eller iPod touch. … Perfekt app, men der mangler bare muligheden for at betale med Apple Pay ved køb af porto.

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om PostNord. Download PostNord til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Læs kundernes anmeldelser af nærboks.dk – Trustpilot

Nærboks er et netværk af pakkebokse i Danmark. Det er for alle, der ønsker en nem … Ved hjælp af vores app har vi gjort det enkelt og simpelt for dig.

PostNord og SwipBox lancerer Nærboks | Facebook – Facebook

Find nærmeste POSTNORD pakkeshop i Ishøj

Her kan du finde alle Postnord Pakkeshops i Ishøj: NÆRBOKS LIDL INDUSTRISKELLET – KRÆVER POSTNORD APP … PAKKEBOKS 2637 ISHØJ STATION.

Find nærmeste Postnord / Postdanmark pakkeshop i Ishøj – adresse og åbningstider

Find nærmeste POSTNORD pakkeshop i Ishøj

PostNord tester selvkørende pakkeboks | PostNord Danmark

12. nov. 2021 — Al kommunikation mellem pakkeboks og kunden kommer til at foregå let og ligetil via PostNords app. Den selvkørende pakkeboks kan komme helt …

PostNord vil nu undersøge, om en selvkørende pakkeboks, baseret på nogle af de nyeste teknologier, skal være en del af fremtidens pakkelevering.

Keywords: postnord pakkeboks app, postnord app afhentning, pakkeboks login