Online rådgivning

Chatrådgivning – Psykiatrifonden

Chatrådgivning | Psykiatrifonden

Chatrådgivningen er gratis og anonym. Når du logger på chatten, beder vi dig om at oplyse alder, køn og hvilken del af landet, du bor i.

Er du bekymret for dig selv – eller for en af dine nære? Oplever du symptomer, som du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til? Gennemgår du en livskrise?

Telefonrådgivning – Psykiatrifonden

Telefonrådgivning | Psykiatrifonden

Gratis og anonymt. Vores fagprofessionelle rådgivere sidder klar ved telefonerne hver dag året rundt. Eller du kan kontakte rådgivningen på chat eller skrive …

Er du bekymret for dig selv – eller for en af dine nære? Oplever du symptomer, som du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til? Står du over for dit første møde med en behandler? Gennemgår du en livskrise? Er du i tvivl om din medicin?

Find rådgivning – RådgivningsDanmark

Foreningen Spiseforstyrrelser & Selvskade tilbyder personlig, telefonisk og online rådgivning til mennesker, der er berørt af spiseforstyrrelser eller selvskade …

Har du brug for rådgivning eller for at henvise andre til et rådgivningstilbud? Her kan du se hvilke rådgivningstilbud, der har fået kvalitetsstemplet.

Få rådgivning om dine rettigheder online – Forbrugerrådet Tænk

Få online rådgivning om dine rettigheder | Forbrugerrådet Tænk

Få rådgivning om dine rettigheder online. Er du i tvivl om dine rettigheder i en konkret sag? Få svar på dit spørgsmål med det samme.

Kan du klage over et ødelagt produkt? Kan håndværkeren kræve flere penge end aftalt? Er du i tvivl om dine rettigheder? Få svar på dit spørgsmål med det samme.

HØRT – Gratis hjælp og rådgivning for unge mellem 15-24

Gratis online rådgivning til dig, som er ung, og har brug for nogen, der vil lytte. HØRT holder åbent hele døgnet og alle ugens dage. Chat. Memo. Gruppechat …

HØRT er et gratis og anonymt rådgivningstilbud til dig der er ung og har brug for nogen der vil lytte. HØRT holder åben hele døgnet alle ugens dage.

Online rådgivning – Matas

Online rådgivning

Du kan spørge os, når du er på farten, sidder i sofaen eller hvis du står i Matas’ butikker, men foretrækker rådgivning online.

Online rådgivning og online møder med myndigheden …

Online rådgivning og online møder med myndigheden sammen med privat socialrådgiver

Videomøder og rådgivning. Socialrådgivning – opfølgningsmøder – støttende samtaler – coaching. SocialNettets private medarbejdere tilbyder 1) online sessioner ( …

SocialNettets socialrådgiver tilbyder online rådgivning samt deltagelse i videomøder, via Zoom og Skype for Business. Kontakt os straks!

Bestil Online Rådgivning – Kræftens Bekæmpelse

Både patienter og pårørende kan bruge Online Rådgivning, hvor du og rådgiveren ser hinanden på skærmen. Det kan være relevant, hvis I er.

Både patienter og pårørende kan bruge Online Rådgivning, hvor du og rådgiveren ser hinanden på skærmen. Det kan være relevant, hvis I er

Online rådgivning – Seminarer

Online rådgivning. Skab gode relationer til børn og unge via e-mail og chat Rådgiv børn og unge der, hvor de er – online. Det er vejen …

Rådgiv børn og unge der, hvor de er – online. Få viden og værktøjer til hvordan. Læs mere om højaktuelt kursus her

Chat | Cyberhus.dk

Se om der er rådgivere fra din kommune online her. Du kan nu også chatte med projekt BRUS. Brus er for dig, som har forældre der drikker for meget eller …

På Cyberhus kan du chatte via sms. Vi har også lokale chats, hvor du kan chatte anonymt med lokale ungerådgivere, måske er der én fra din kommune? Se om der er rådgivere fra din kommune online her. Du kan nu også chatte med projekt BRUS. Brus er for dig, som har forældre der drikker for meget eller tager stoffer.

Keywords: online rådgivning